Lukon tulevan kauden joukkueen kasaus sai yllättävän ja ikävän uutisen.

Joukkueen tuore pakkihankinta Jyrki Välivaara joutuu nimittäin lopettamaan kiekkouransa.

Seuran mukaan Välivaaralla todettiin lonkkanivelessä vamma, joka ei mahdollista enää harjoittelemista eikä pelaamista.

– Näin kun muutamassa viikossa tulee äkillisesti stoppi ja kerrotaan, että jääkiekko loppuu omalta osalta, niin onhan se melkoinen shokki. Olisin halunnut olla mukana Rauman Lukossa. Haluankin kiittää Lukkoa mahdollisuudesta tulla Raumalle. Toivotan hyvää menestystä ensi kauteen, Välivaara kommentoi.

Leijonien Bratislavan kultajoukkueeseen kuuluneen pakin ongelmat ilmenivät kesän harjoittelussa.

Lopputulos tuli silti puskan takaa.

– Lonkkanivel kipeytyi kesätreenien aikana ja tutkimuksissa todettiin ettei jääkiekon pelaaminen ole kohdallani tästä eteenpäin enää mahdollista. Harmittaa tietenkin kun itsellä oli paljon hyvää energiaa, halua näyttää ja hyvä mieli lähteä edustamaan Lukkoa.

– Odotin alkavaa kautta suurella innolla, sillä tiedän, että edessä olisi ollut hieno kausi, Välivaara kiteytti.

Välivaaran pelaajasopimus luonnollisesti purkautuu automaattisesti. Lukon joukkueen on kerrottu olevan valmis, mutta Välivaaran lopettamisen myötä tarjolla olevia puolustajia ryhdytään nyt kartoittamaan rauhassa.