Kajaanin Hokissa vahvan kauden pelanneet Teddy Da Costa ja Anthony Guttig on valittu mukaan Ranskan MM-kisaryhmään, Hokki kertoo tiedotteessaan.

28-vuotiaalle Teddy Da Costalle MM-kisat ovat jo uran neljännet. Aiemmin 20 pelaamassaan MM-ottelussaan Da Costa on iskenyt tehot 3+1.

Päättynellä kaudella Da Costa oli Hokin tehokkain maalintekijä 25 osumallaan, jonka lisäksi ranskalaissentteri kirjautti tililleen 18 syöttöpistettä. Pudotuspeleissä Da Costa merkautti 10 ottelussa tehot 4+8=12.

Lokakuussa 26 vuotta täyttävä Anthony Guttig pelaa Minskissä uransa kolmannet MM-kisat. MM-kisaurallaan Guttig on iskenyt tehot 1+1. Toistaiseksi ainoa maali syntyi Suomea vastaan kevään 2012 MM-kisoissa Helsingissä.

Runkosarjassa Guttig oli runkosarjassa Hokin toiseksi paras pistemies tehoilla 20+32=52. Pudotuspeleissä ranskalaislaituri oli vastaavasti joukkueen tehokkain pelaaja, kun 12 pudotuspeliottelussa syntyi tehot 5+9=14.

Hokkia kaudella 2010–2011 edustanut Charles Bertrand sen sijaan tippui viimeisenä ulos Ranskan kisajoukkueesta.

Ranska pelaa MM-kisojen A-lohkossa. Joukkue avaa kisaurakkansa heti avauspäivänä perjantaina, kun vastaan asettuu yksi kisojen suurimmista voittajasuosikeista Kanada.

Lisäksi Ranska kohtaa alkulohkossa Italian, Slovakian, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Tshekin. Viime keväänä Ranska oli lopputuloksissa sijalla 13.