Carolina Hurricanesin maalivahti Anton Hudobin joutui pettymään pahasti, sillä Venäjän valmennukselta ei herunutkaan peliaikaa.

Hudobinille oli aiemmin luvattu vähintään yksi alkusarjamatsi, mutta nyt sitäkään ei ole odotettavissa, sillä tänään Saksaa vastaan tolppien välissä torjuu jo toisen kerran näissä kisoissa Andrei Vasilevski. Luukkuvahtina operoi ykköskassari Sergei Bobrovski.

Venäjän maalivahtivalmentaja Rashid Davydov kertoo Itar Tassille, miksei Hudobin saakaan mahdollisuutta. Ennen MM-kisoja Venäjä kaavaili Hudobinia kakkoseksi ja nuorta Vasilevskia kolmosvahdiksi, mutta kisojen aikana tämä asetelma ei toteutunutkaan.

– Päätöstä ei tehty sydämellä, vaan järjellä. Päätös oli vaikea. Selitimme Hudobinille tilanteen, Davydov perusteli.

Venäjän viimeisessä tiistaisessa alkulohkopelissä (Valko-Venäjä) torjuntavastuu siirtyy takaisin Bobrovskille, joka kantaa niskassaan raskasta ykkösvahdin manttelia. Kakkosena häärii Vasilevski.