Karri Rämölle luottamuslause tuoreelta GM:ltä: “Ei me kesällä ainakaan maalivahtia hankita”

© Kuva: Getty Images

Calgary Flamesin presidentti Brian Burke julkisti maanantaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa seuran uuden GM:n Brad Trelivingin. Treliving tulee Calgaryyn Phoenix Coyotesista, missä toimi Don Maloneyn vara-GM:nä seitsemän vuoden ajan.

Trelivingiltä kysyttiin luonnollisesti heti mielipidettä Flamesin nykyisestä joukkueesta. Tuore GM väisti kysymyksen todeten, ettei tunne vielä pelaajia riittävästi. Joitakin nimiä Treliving kuitenkin nosti esiin. Superlupaus Sean Monahanin lisäksi mm. Karri Rämö sai maininnan.

– Se, mitä Karri Rämö on tehnyt täällä, saa meidät iloiseksi. Emme me ole tänne maalivahtia ainakaan hankkimassa tulevana kesänä,Treliving totesi.

Jos Trelivingin lausunto pitää paikkansa, tarkoittanee se jatkosopimusta myös Joni Ortiolle, joka valittiin AHL:n tähdistökentälliseen. Ortio pelasi kaudella yhdeksän ottelua Calgaryssa Rämön loukkaantumisen aikana. Parhaimmillaan Ortio pelaa AHL:ssä pudotuspelejä.

Karri Rämö on toistaiseksi Calgaryn viime vuoden maalivahdeista ainoa, jolla on sopimus tulevaksi kaudeksi. Ortion ja Joey MacDonaldin sopimukset umpeutuvat tulevana kesänä. 34-vuotiaan MacDonaldin paluu joukkueeseen lienee epätodennäköistä.

Tommi Seppälä, Vancouver
Twitter: @TommiSeppala