Ilves naarasi useita hyökkääjiä muista Liiga-seuroista – yhteensä 12 nimeä julki

© Kuva: Juha Tamminen

Ilves rysäytti torstaina julki ison kasan nimiä ensi vuoden kokoonpanostaan.

Tupsukorvat on tehnyt pelaajasopimukset neljän uuden hyökkääjän kanssa. Ilvekseen siirtyvät Antti Tyrväinen, 25, Jokereista, Teemu Rautiainen, 22, HPK:sta, Joonas Riekkinen, 26, KalPasta sekä Tapio Laakso, 28, TPS:stä. Tyrväisen sopimus on yksivuotinen ja muiden kaksivuotisia.

Lisäksi Ilves on tehnyt jatkosopimukset maalivahti Joonas Korpisalon, puolustaja Atte Pentikäisen sekä hyökkääjien Juuso Rämön ja Eero Savilahden kanssa.

Korpisalon sopimus on kaksivuotinen ja Pentikäisen sekä Rämön ja Savilahden sopimukset yksivuotisia. Lisäksi Ilves on tehnyt vuoden liigasopimuksen 18-vuotiaan oman kasvatin Ville Meskasen kanssa. Meskanen pelasi viime kaudella 34 ottelua Ilveksen A-nuorissa tehoilla 9+5=14.

Tryoutille Ilvekseen tulevat hyökkääjät Patrik Moisio ja Petr Stloukal sekä puolustaja Saku Salmela. Patrik Moisio, 22, on pelannut aikaisemmin Ilveksen A-nuorissa sekä Mestistä TuTossa ja Liigaa Ässissä.

Hänen viime kauttaan varjosti paha polvivamma, joka tuli elokuussa, kun hän oli Jokereissa tryoutilla.

Stloukal on 20-vuotias tsekki. joka on viimeiset kolme kautta pelanut Suomessa nuorten SM-liigaa, Mestistä sekä Liigaa. Hän siirtyy Ilvekseen HIFK:sta. Salmela on 23-vuotias puolustaja, joka on pelannut nuorten SM-liigaa HIFK:ssa sekä Mestistä Kiekko-Vantaassa.

Ilves kertoo etsivänsä vielä ainakin yhtä hyökkääjää ja yhtä puolustajaa.

Lähde: Ilveksen tiedote