Venäjän tähtihyökkääjä Jevgeni Malkin harmittelee, että Sotshin kisat kirvoittivat useampiakin varsin ikäviä huhuja mediaan.

Malkinin on väitetty esimerkiksi riidelleen ketjukaverinsa Aleksandr Ovetshkinin ja päävalmentaja Zinetula Biljaletdinovin kanssa.

Samaan syssyyn on väitetty, että Malkin olisi halunnut vaihtaa Sotshissa Nikolai Kuleminin ketjuun eli eroon Ovetshkinista.

– Nämä ovat taas pelkkiä huhuja! Ihmisten tarvitsee jotain kirjoittaa. En ole koskaan lähestynyt Biljaletdinovia, enkä ole pyytänyt häntä muuttamaan kokoonpanoa. Valmentaja näkee pelin omalla tavalla ja tietää ketjumme. Hän vaihtoi Seminin Popoviin ja se oli hänen päätöksensä. Minä en tässä asiassa pyytänyt yhtään mitään, Malkin sanoo Sovetski Sport -lehdelle.

Eikä huhut siihen loppuneet, sillä Malkinin väitettiin myös ohjeistaneen Biljaletdinovia maalivahdin pois ottamisessa Leijonat-pelin loppuvaiheessa (uutinen).

– Kuka tämän keksi? Miten minä voin tällaista neuvoa? Biljaletdinov vain sanoi minulle: ”mene maalivahdin tilalle”. Minä vain huusin veskarillemme, että vaihdetaan. Meidän koko penkki huusi. Tällainen vaihto tehdään automaattisesti.

Huipputarjous: Pelaa TÄNÄÄN jääkiekkoon 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!