KHL-hyökkääjän kaudelle karu päätös – sopimuksen purku maksamattomien palkkojen takia!

© Kuva: Getty Images
Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!

Ruotsalaishyökkääjä Tom Wandellin KHL-kausi päättyi todella karulla tavalla.

Harvoin pelaaja joutuu ottamaan yhteyttä KHL:n kurinpitäjiin päästäkseen irti sopimuksestaan. Itar Tassin mukaan Wandellin kontrahti on nyt kuitenkin purettu KHL:n avulla, sillä Moskovan Spartak ei ole hoitanut velvotteitaan pelaajalle.

Spartak on kärsinyt massiivisista talousvaikeuksista, kuten SuomiKiekko-sivusto on jo useasti uutisoinut. Koska Spartak on jättänyt Wandellin palkkoja yli kahden kuukauden ajalta maksamatta, oli pelaaja oikeutettu purkamaan pahvin KHL:n päätöksellä.

Wandellin Spartak-sopimus oli alkujaan voimassa 30. huhtikuuta 2015 asti, mutta ei ole enää. Lähteen mukaan odotettavissa on, että myös moni muu Spartak-pelaaja ottaa KHL:ään yhteyttä maksamattomien liksojen takia.

Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!