Moskovan TsSKA:n maalivahti Jeff Glass on varmasti erittäin helpottunut, että mies pääsi Moskovan Spartakista nykyseuraansa.

Kanukkikassari koki järkyttäviä hetkiä, sillä Spartakin rahavaikeudet vaikuttivat suuresti joukkueen toimintaan. Spartak menetti pääsponsorinsa Investbankin, jolta vietiin toimilupa.

– Tämä on yksi elämäni vaikeimmista ajoista ammattilaisurallani. Kaikki riistäytyi käsistä. Valmentaja menetti otteen joukkueesta. Mutta ei se ole hänen syynsä, Glass sanoo Sport-Ekspressille.

– Tuli tunne, että kaikki hajoaa samaan aikaan. Huonoa tuuria. Kaikki olisi ollut hyvin, jos seura ei olisi menettänyt sponsoria. Olimme menossa pudotuspeleihin ja voitimme. On sääli, että jään ulkopuoliset ongelmat vaikuttivat joukkueeseen.

– Meiltä vietiin jäävuorot ja baza (harjoituskeskus). Asiat, jotka ovat tärkeitä joukkueelle, eivät olleet enää käytettävissämme. Yritin sulkea surulliset ajatukset mielestäni, vaikkakin pukuhuoneessa kaikki olivat järkyttyneitä. En toivo kenellekään tällaista tilannetta.

Spartak myi Glassin TsSKA:han vähän ennen siirtotakarajaa. Samalla Spartak luopui parista muusta avainpelaajasta helpottaakseen tilannettaan.