TPS:lle jäi lauantaina kotiottelusta Tapparaa vastaan käteen lopulta vain yksi piste, vaikka enempäänkin oli mahdollisuus. TPS johti ottelua avauserän jälkeen 2-1-lukemin kahdella Niclas Luceniuksen maalilla. Tappara nousi puolestaan toisessa erässä 3-2-johtoon ennen kahta TPS-maalia.

Päätöserään lähdettiin TPS:n 4-3-johdossa. Tappara iski pelin ensin tasoihin, TPS meni uudestaan johtoon ja näytti jo voittavan ottelun. Tapparan Pekka Jormakka kuitenkin nosti vieraat tasoihin ilman maalivahtia ja konkari Ville Nieminen iski ratkaisevan osuman voittomaalikisassa.

– Kyllähän se aina harmittaa, että pelin lopussa kämmätään. Olimme kiinni kolmessa pisteessä, mutta sitten kaveri tulee tasoihin pari minuuttia ennen pelin loppua ja ohi rankkarikisassa, TPS:n neljännen osuman tehnyt Marko Virtala kommentoi ottelua TPS:n kotisivuilla.

– Tappara on hyvä joukkue, ei siitä pääse mihinkään. Pelasimme hyvin hyvää joukkuetta vastaan, mutta omaa päätä voisimme pelata paremmin. Viisi maalia kotiottelussa on ihan liikaa, Virtala summaa.

Tappara on liigan kakkosena, TPS jumbona.