TUTO vankistaa rivejään kahdella Rauman Lukosta tulevalla nuorella lupauksella.

Rauman Lukon Liiga-miehistöön kuuluvat nuoret lupaukset 20-vuotias puolustaja Roni Viirlas sekä 21-hyökkääjä Eetu Koski liittyvät tänään joukkueen vahvuuteen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Koski on turkulaisyleisölle jo tuttu pelaaja, sillä hän oli TUTOn riveissä alkukaudesta kolmen ottelun ajan, jolloin syntyivät tehot 1+1. Koski on pelannut kauden aikana Mestistä myös LeKin riveissä.

Viirlas on pelannut liigassa Lukon riveissä tällä kaudella kolmen ottelua. Turussa kiekko-oppinsa saanut puolustajalupaus on pelannut menneellä kaudella Kosken tavoin LeKissä.

– Koski on tunnollinen kahden suunnan keskushyökkääjä, joka pystyy tekemään tulosta hyökkäyspäässä. Hän myös puolustaa erinomaisella asenteella ja osaamisella. Urheilijana hän on huippuluokkaa ja istuu ryhmäämme täydellisesti, pelaajakoordinaattori Elmo Aittola kertoo tiedotteessa.

– Viirlas taas on isokokoinen hyvä kiekollinen puolustaja, hyvällä liikkeellä varustettuna. Hän on osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla Liigan pudotuspeleissä ja on nuoreksi pelaajaksi melko kokenut sekä meritoitunut pelaaja, Aittola jatkaa.

Molemmat pelaajat on pelikelpoisia jo keskiviikkona, kun TUTO vierailee LeKin kotiaskissa.