Paukku HIFK-leiristä – tähtihyökkääjä lopettaa

© Kuva: Ilari Isotalo

HIFK-leiristä kuuluu ikäviä uutisia. Seuran verkkosivujen mukaan 32-vuotias hyökkääjä Tony Salmelainen joutuu lopettamaan pelaajauransa. Salmelaisen niskavamma ei ole parantunut ja jääkiekkoilijan ammatin jatkaminen ei ole mahdollista.

– Sain harjoitella ja pelata hyvässä valmennuksessa erinomaisen joukkueen kanssa, mutta valitettavasti loukkaantumiseni jälkeiset oireet ovat sellaisia, että en pysty enää pelaamaan ja auttamaan joukkuetta kaukalossa ja täten olen pakotettu tekemään tämän päätöksen. Haluan kiittää IFK:n joukkuetta, valmentajia, urheilujohtaja Tom Nybondasta ja kaikkia IFK:laisia siitä tuesta, jota olen syksyn aikana saanut, Salmelainen sanoo HIFK:n sivuilla.

Salmelainen ehti mittavalla urallaan koluta NHL-kaukaloita 70 ottelun verran. Kokemusta tuli myös Sveitsistä ja KHL-liigasta. SM-liigassa otteluita Salmelaiselle kertyi 155.