JYP-hyökkääjä innoissaan Leijonien kaatoon: ”Ne ovat minulle aina erityisiä otteluita”

© Kuva: Getty Images
Liigassa HIFK - Ässät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

JYPin luottopelaajiin viime vuodet kuulunut Petr Hubacek kohtaa lauantaina monta tuttua naamaa Liigasta, kun Tshekki kohtaa Leijonat.

SuomiKiekko-sivusto tapasi peliin valmistautuvan tshekkihyökkääjän.

– Olen pelannut useasti Suomea vastaan. Ne pelit ovat useasti vauhdikkaita pelejä, missä mennään koko ajan päästä päähän. Siitä tulee kova haaste, heillä on kotiyleisön tuki ja hurmos takanaan, Hubacek ennakoi tulevaa.

Henkilökohtaisesti 34-vuotias tshekki pelaa aina mielellään Pasilassa. Varsinkin, kun vastassa on ”melkein kuin toinen kotimaa”.

– Ne ovat minulle aina erityisiä otteluita pelata Suomea vastaan. Täällä Helsingissä on muutenkin Suomen paras kaukalo, joten viihdyn aina täällä, oli kyseessä sitten ottelut Jokereita vastaan tai maaottelut.

Samalla ottelu oli vierasjoukkueella paikka paikata heikko alku turnaukselle. Joukkue aloitti torstaina ottamalla pahasti 6-0 kuokkaan Ruotsilta.

– Vaikea sanoa, mikä siinä meni pieleen. Emme olleet mielestäni niin huonoja, mitä lukemat antavat ymmärtää. Mutta emme oikein onnistuneet pelissämme. Ruotsi pelasi paremmin ja ansaitsivat voiton.

Millä keinolla Leijonat kaatuvat lauantain alkuillassa? Vastaus tulee nopeasti.

– Meidän pitää pysyä erossa siitä vauhdista, koska suomalaiset ovat parhaimmillaan juuri siinä up and down -kiekossa. Meidän täytyy puolustaa tiiviisti ja tukkia keskialue, etteivät he pääse pelaamaan vahvuuksillaan.

– Suomi sopii meille muutenkin vastustajana paremmin kuin Ruotsi. Kunhan saamme puolustuspelimme kuntoon ja valmistaudumme hyvin, uskon meidän pärjäävän paremmin, Hubacek tiivisti.

Ilari Isotalo, Helsinki
Twitter: @IlariIsotalo

Mitä mieltä Hubacek on joukkueensa sekä omasta alkukaudesta? Entä mitä konkari ajattelee olympialaisista ja tshekkiläisen kiekon nykytilasta? Lue vastaukset näihin kysymyksiin myöhemmin SuomiKiekko-sivustolta!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Liigassa HIFK - Ässät! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!