Carolina Hurricanesin kanadalaiskapteeni Eric Staal edusti maataan kevään MM-kisoissa Tukholmassa. Kyseiset kisat päättyivät Staalin kannalta ikävästi, kun ruotsalaispuolustajan Alexander Edlerin polvitaklaus osui suoraan Staalin toiseen jalkaan.

Staal palasi tapahtuneeseen Hurricanesin uusien pelipaitojen julkistamistilaisuudessa.

– Jos ollaan rehellisiä, en oikein tiedä mitä hän (Edler) koitti tehdä. En tiedä mikä tarkoitusperä hänellä oli siinä. Uusinnasta kun katsoo, se ei ollut viisas taklaus, Staal sanoi newsobserver.com:n mukaan.

– En tiedä hakiko hän tahallaan likaista taklausta, mutta se näyttää siltä. Se ei ollut puhdas taklaus ei.

Staal uskoo kuitenkin toipuvansa täyteen kuntoon ennen syksyllä alkavia NHL:n harjoitusleirejä.

Kanadan osalta kisat päättyivät puolivälierätappioon juuri Ruotsia vastaan. Edler puolestaan sai pitkän pelikiellon kyseistä taklauksesta.