Ensi kaudella Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla eli Allsvenskanissa pelaava Rögle on tiedottanut kovan tason hankinnasta.

Rögle on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Andreas Liljan kanssa. Tällä hetkellä puolustaja kiekkoilee Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

– Olen aina halunnut palata kotiin ja pelata vielä Ruotsissa. Nyt aika tuntui sopivalta. On hauska palata kotiin ja Röglella on ilmiselvä tavoite ensi kaudelle, Lilja toteaa seuran verkkosivuilla.

37-vuotias Lilja on pelannut Pohjois-Amerikassa kaudesta 2000-2001 alkaen. Philadelphian lisäksi mies on edustanut Los Angeles Kingsia, Florida Panthersia, Detroit Red Wingsia ja Anaheim Ducksia.

– Liljalla on vahva luonne, josta olen aina pitänyt. Puolustava puolustajam, joka pelaa kovaa omalla alueella ja antaa hyvän ensimmäisen syötön, Röglen urheilupomo Anders Carlsson hehkuttaa.

Detroitissa Stanley Cupin voittanut kookas pakki on pelannut urallaan 577 NHL:n runkosarjaottelua.

Lilja on Röglen ainoa hankinta sen jälkeen, kun seuran putosi Elitserienistä. Muun muassa seuran suomalaiset Juhamatti Aaltonen ja Lasse Kukkonen jättivät Röglen.