Tampereen Ilveksen pitkä kausi sai helpottavan päätöksen tiistaina, kun joukkue kukisti Jukurit karsintasarjan viidennessä ottelussa maalein 4-2.

Samalla joukkue varmisti paikkansa liigassa voitoin 4-1.

Tiistai-illan sankareita oli Kai Kantola, joka nappasi kaksi syöttöpistettä. Ilveksen maaleista vastasivat Antti Kangasniemi, Tommi Välimaa, Antti Hölli ja Niko Peltola.

Jukurit tarjosi myös Tampereella melkoisen jännitysnäytelmän. Vieraat johtivat nimittäin myös sarjan viimeistä peliä.

Turo Asplund ehti viedä mikkeliläiset avauserässä johtoon. Sen jälkeen joukkueen paukut loppuivat kuitenkin kesken ja Ilves karkaamaan toisessa erässä omille teilleen.

Heikon toisen erän jälkeen mikkeliläisryhmä sai päätöserässä vielä vielä kirivaihteen päälle. Pasi Järvisen kavennus herätti vielä toivoa, mutta maalia lähemmäksi ei Mestis-mestarin kiri tällä kertaa riittänyt.