Sveitsin NLA-liigan puolivälierien jokaisessa otteluparissa pelataan seitsemäs ja ratkaiseva ottelu.

Torstai-iltana niin Zürich, Bern, Biel ja Lugano pelasivat veitsi kurkulla. Jokainen näistä kuitenkin voitti vastustajansa ja tasoittivat ottelusarjat 3-3:een.

Antti Törmäsen valmentama Bern oli tappiolla Genève-Servettea vastaan voitoin 1-3, mutta niin vain viime kauden finalisti punnersi tasoihin. Eilen Bern ja Genève eivät saaneet ratkaisua varsinaisella peliajalla tai 20 minuutin jatkoajalle, joten edessä oli rankkarikisa.

Voittolaukauksen ampui Daniel Rubin. Genèven Tony Salmelainen ampui viidesti, mutta jäi ilman tehopisteitä.

Zürichin Mikko Lehtonen oli avainpelaajia, kun hänen joukkueensa haki 3-2-voiton Davosin kotikaukalosta. Laitahyökkääjä iski tehot 1+1. Puolustaja Santeri Alatalo ei ollut Davosin kokoonpanossa.

Ilkka Heikkisen Lugano kellisti kotonaan Doug Sheddenin ja Waltteri Immosen luotsaaman Zugin maalein 2-1. Konkaripakki Petteri Nummelin ei ollut Luganon kokoonpanossa, kuten ei myöskään vieraiden kokenut kassari Jussi Markkanen.

Neljännessä parissa Biel kaatoi kolmannen kerran peräkkäin runkosarjan voittaneen Fribourgin. Torstain voitto kirjattiin rankkareiden päätteeksi 4-3 Marc-Antoine Pouliot.

Seitsemännet ja ratkaisevat puolivälieräpelit pelataan lauantai-iltana. Sveitsiläislehti Blickin otsikkoa myötäillen ”tulossa on kaikkien aikojen välienselvittely”.