Jokerit-kasvatti mukavassa iskussa Itävallan pudotuspeleissä

© Kuva: Juha Tamminen

Hyökkääjä Kim Strömbergin ja puolustaja Vesa Kulmalan edustama Orli Znojmo kamppailee kiivaasti välieräpaikasta Itävallan liigan pudotuspeleissä.

Orli Znojmo on tappiolla puolivälierissä Vienna Capitalsia vastaan voitoin 1-2. Edellisessä ottelussa perjantaina Orli Znojmo haki 4-3-jatkoaikavoiton Capitalsin kotiluolasta.

Tuossa ottelussa Strömberg oli mukavassa iskussa. Joukkuuensa toisen ja kolmannen maalin syöttänyt Strömberg iski ratkaisevan osuman ajassa 69.12.

– Se oli hienoa, olemme todella ansainneet menestyksemme. Uskoimme itseemme koko ajan ja toivuimme heidän viime hetken tasoitusmaalista, Strömberg kertaa kolmatta ottelua Erste Bank Leaguen kotisivuilla.

Jokereissa kiekko-oppinsa saanut ja Tapparassa liigakartalle noussut Strömberg on summannut kolmessa playoff-taistossa pisteet 1+4.

Itävallan liigan pudotuspeleissä nähdään suomalaisväriä myös toisessa puolivälieräparissa. Päävalmentaja Hannu Järvenpään ja hyökkääjä Antti Pusan Villacher SV on tappiolla Linzille otteluvoitoin 1-2.

Erste Bank Leaguen pudotuspelit jatkuvat sunnuntai-iltana.