Juuso Rajala on valittu Mestiksen joulukuun pelaajaksi. Jokipoikien hyökkääjä ehti tehdä kymmenessä ottelussa tehot 4+12=16.

Valinta tyydytti taitavaa hyökkääjää. Rajala itse koki kuitenkin olevansa vielä kaukana parhaasta virestään.

– Onhan se tietysti hieno homma, että minut on huomattu ja olen pystynyt vakuuttamaan, mutta toisaalta tästä valinnasta on myös ristiriitaiset tuntemukset. En koe vielä olevani siinä kunnossa kuin pitäisi olla, sentteri pohti Mestiksen sivuilla.

Rajalan alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Hyökkääjä toipui hiljattain sydämen korjausleikkauksesta. Se oli raskasta.

– Pahinta oli se, kun kukaan ei aluksi tiennyt, että mikä minua vaivaa. Oli todella raskasta istua alkukausi katsomossa ja seurata pelejä. Halusin mukaan ja tiesin, että kaikki odottavat paluutani. Lisäksi joukkueen peli ei kulkenut ja sitä oli raskasta seurata.

– Nyt olen kuitenkin toipunut pelikuntoon ja kunto kohenee koko ajan. Muutenkin joukkueessa on ollut nyt sellainen meininki, että pelaamalla päästään huippukuntoon ja suunnataan katseet kohti kevättä, Rajala kertoi.

Myös Jokipoikien valmentaja Mikko Haapakoski jakoi kehuja nuorelle hyökkääjälleen.

– Juuso tuo joukkueelle johtajuutta ja äärimmäisen paljon taitoa. Hän ei ole vielä siinä vireessä ja kunnossa, että missä hän voisi olla, mutta lupauksia herättävä tuo viime aikojen vire on ollut.

– Olen ollut itsekin yllättynyt, että kuinka paljon pisteitä hän teki joulukuun aikana, Haapakoski pohti.