Ilveksen pukuhuoneen saranat kovilla – pelaajavirtaa sisään ja ulos

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Tampereen Ilveksen vauhdikas pelaajaruletti sai jatkoa viimeisenä siirtopäivänä.

Alkukauden Rauman Lukko edustanut Jere Laaksonen siirtyy tamperelaisseuran palvelukseen. Sopimuksessa on optio myös tulevasta kaudesta, Ilves viestittää. 21-vuotias Lukon kasvatti on pelannut SM-liigassa yhteensä 43 ottelua.

Tapparasta tuttu Atte Pentikäinen liittyy myös Ilveksen vahvuuteen. Isokokoinen pakki kiekotteli syyskaudella Slovakian pääsarjassa HK SKP Popradissa, mutta siirtyi marraskuussa Mestis-seura LeKin riveihin. 30-vuotias Pentikäinen on pelannut urallaan liki 300 SM-liigapeliä.

Samassa yhteydessä pelaajavirta käy myös toiseen suuntaan. Hyökkääjä Teemu Huhtala siirtyy Mestiksessä pelaavan Jukurien riveihin. 21-vuotias Huhtala on pelannut tupsukorvien riveissä kuluvalla sesongilla 34 ottelua pistein 4+4.

Viime kesänä Ilveksen kanssa sopimuksen tehnyt liettualaishyökkääjä Aivaras Bendzius jättää seuran. Ilveksen mukaan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. 20-vuotias pelaaja sai tililleen yhden SM-liigapelin, muutoin peliaikaa tuli 21 ottelun verran A-nuorissa.

 

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!