Tampereen Ilveksen vauhdikas pelaajaruletti sai jatkoa viimeisenä siirtopäivänä.

Alkukauden Rauman Lukko edustanut Jere Laaksonen siirtyy tamperelaisseuran palvelukseen. Sopimuksessa on optio myös tulevasta kaudesta, Ilves viestittää. 21-vuotias Lukon kasvatti on pelannut SM-liigassa yhteensä 43 ottelua.

Tapparasta tuttu Atte Pentikäinen liittyy myös Ilveksen vahvuuteen. Isokokoinen pakki kiekotteli syyskaudella Slovakian pääsarjassa HK SKP Popradissa, mutta siirtyi marraskuussa Mestis-seura LeKin riveihin. 30-vuotias Pentikäinen on pelannut urallaan liki 300 SM-liigapeliä.

Samassa yhteydessä pelaajavirta käy myös toiseen suuntaan. Hyökkääjä Teemu Huhtala siirtyy Mestiksessä pelaavan Jukurien riveihin. 21-vuotias Huhtala on pelannut tupsukorvien riveissä kuluvalla sesongilla 34 ottelua pistein 4+4.

Viime kesänä Ilveksen kanssa sopimuksen tehnyt liettualaishyökkääjä Aivaras Bendzius jättää seuran. Ilveksen mukaan sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. 20-vuotias pelaaja sai tililleen yhden SM-liigapelin, muutoin peliaikaa tuli 21 ottelun verran A-nuorissa.