Karsintasarja on tilanteessa 2-1 Ilvekselle, kun liigapaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Edellisessä ottelussa Sport haki Ilveksen päänahan vieraista, kun vaasalaiset voittivat 2-0. Aiemmat pelit olivat menneet selkeästi Ilvekselle yhteismaalein 11-2.

Lauantain otteluun Sport ei aio hirveästi muuttaa kokoonpanoaan.

– Emme varmaan hirveän paljoa tee muutoksia. Jos vain kaikki aamulla kynnelle kykenevät, todennäköisesti aika pitkälti samalla kokoonpanolla mennään. En ole vielä ilmoittanut kokoonpanoa joukkueelle, joten en sitä vielä paljasta, Sportin päävalmentaja Pasi Räsänen kertoo Pohjalaiselle.

Yhdestä voitosta huolimatta matka koko sarjan voittoon on pitkä, ja Sportin ajatukset ovat vain seuraavassa pelissä ja kovassa työnteossa. Itseluottamus kuitenkin nousi, kun nähtiin että Ilves voi kaatua.

– Menemme jalat maassa. Pyrimme pitämään napit hyvin tiiviisti kiinni, mutta haemme voitosta ne positiiviset asiat. Nyt näimme, millaista peliä se vaatii, että pystymme voittamaan tuollaisen joukkueen. Itseluottamuksen kautta mennään ja viedään joukkueelle positiivisia asioita.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!