Rauman Lukko on julkistanut torstaina liudan uusia jatkosopimuksia.

Tämän kauden pelaajista lukkopaidassa jakavat Simon Nielsen, Matt Generous, Harri Tikkanen ja Jere Laaksonen.

Lukon tiedotteen mukaan Tikkanen ja Generous ovat koko kauden olleet Lukon puolustuksen kulmakiviä. Molemmat pelaajat ovat asenteellisesti vahvoja ja antavat joka ilta joukkueelleen mahdollisuuden voittaa.

Nielsen on alkukauden harjoittelusta ja totuttelujaksosta tälle sarjatasolle päästyään osoittanut olevansa kilpailullinen, kärsivällinen ja luotettava maalivahti, jonka kanssa Lukko mieluusti jatkaa yhteistyötä.

Jere Laaksonen on kahden viime kauden Mestis-komennuksillaan hankkinut SM-liigassa tarvittavaa rutiinia ja on lyönyt itsensä läpi myös liigatasolla. Hänen vahvuutensa on periksiantamaton työnteko, jota on hyödynnetty myös alivoimapelaamisessa.

Generousin, Tikkasen ja Nielsenin sopimukset kattavat ensi kauden, Laaksosen kaksi seuraavaa kautta.