Ässät on käyttänyt Pasi Kaukorannan sekä Mikael Kotkaniemen sopimuksissa olleet tulevaa kautta koskevat optiot. Näin Kaukorannasta tulee ensi kaudella SM-liigan kokenein apuvalmentaja.

– Valmennustiimi on osoittanut toimivuutensa alkukauden aikana. Myös päävalmentaja Karri Kivi halusi nykyisten valmentajien jatkavan valmennustiimissä, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kertoi.

– Ensi kausi on yhdeksäs peräkkäinen SM-liigassa ja Ässissä. Olen näiden vuosien aikana oppinut tuntemaan vastustajien joukkueet, valmentajat sekä taktiset kuviot. Vuosittainen vastuun kasvaminen valmennustiimissä motivoi minua jatkamaan Ässien palveluksessa. Lisäksi valmennustiimimme on hyvin nuorekas ja energinen, Kaukoranta kertoo.

”Meillä on erittäin hyvin toimiva valmennustiimi”


//
– Joukkueen kanssa on hyvä työskennellä ja meillä on erittäin hyvin toimiva valmennustiimi. Jokapäiväinen työ tuntuu erittäin hyvältä ja sen vuoksi on hienoa jatkaa Ässissä, Kotkaniemi kommentoi.

Puolustaja Tapio Sammalkangas jatkaa Ässissä kaksivuotisella sopimuksella. Pääasiassa Ässien ykkösparissa pelannut Sammalkangas on tärkeä palanen myös tulevan kauden joukkuetta.

– Sammalkangas taistelee aina kovaa ja pelaa luotettavasti. Hän on yksi meidän runkopuolustajistamme, Toivola kertoi.

Lisäksi Ässät on käyttänyt puolustaja Jani Honkasen sopimuksessa olleen option ja näin myös Honkanen on mukana Ässien joukkueessa tulevalla kaudella.

– Honkanen on luotettava puolustaja, joka on ottanut pelipaikan täältä, Toivola totesi.