Kotoinen Karjala-turnaus keskeyttää tällä viikolla jääkiekon SM-liigan sekä muut Euroopan sarjat. Bratislavan kultasankarit eli Suomen A-maajoukkue esiintyy ensi kertaa MM-huuman jälkeen kotiyleisölle.

Maajoukkuetauko on oivaa treeniaikaa SM-liigaseuroilla, mutta liigatähdet seuraavat siinä sivussa innolla myös Leijonien otteita kotiturnauksessa.

– Tottakai Karjala-turnausta tulee seurattua. Siellä on Suomella aika kova nippu ja paljon maailmanmestareita mukana. Kiva nähdä, miten he pelaavat. Telkkarista varmasti seuraan pelejä, kommentoi SaiPan maalivahti Jere Myllyniemi SuomiKiekko.com-sivustolle.

– Kyllä varmasti seuraan Karjala-turnaukseen, jos vain aikatauluihin osuu. Toivottavasti Suomi pärjää hyvin. Kova porukka on ainakin jalkeilla, Ilveksen Jesse Niinimäki puolestaan sanoo.

//