KalPa haluaa tuoda Suomen suosituimmassa urheilulajissa menestystä Pohjois-Savoon pitkäjänteisesti ja sitä silmällä pitäen KalPa on solminut jatkosopimukset nyt viiden pelaajansa kanssa. He ovat Matti Kuparinen, Marko Kauppinen, Joonas Riekkinen, Ossi Saarinen sekä Henri Ikonen.

SM-liigan pistepörssin johtajana hienosti A-maajoukkueesssa esiintynyt KalPa-tähti Kuparinen, 27, halusi sitoutua organisaatioon pitkäksi aikaa. Ässistä täksi kaudeksi KalPaan siirtyneen keskushyökkääjän kevääseen 2013 kestänyt sopimus pidennettiin ulottumaan aina kevääseen 2015.

– KalPassa ja Kuopiossa on ollut hyvä olla. Organisaatio on kunnossa ja kaikki asiat hoidetaan hyvin. Hyvältä tuntuu pysyä täällä vielä pitkään. Joukkue menestyy ja tavoittelee menestystä myös tulevaisuudessa, ei ole syytä mihinkään lähteä. Kun on perhettäkin, ei tarvitse nyt muuttaa ihan heti. Viihdymme oikein hyvin Savossa, Kuparinen toteaa.

Puolustaja Kauppisen sopimus ulottuu kevääseen 2014. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä Riekkinen teki jatkosopimuksen kevääseen 2014.

Laitahyökkääjä Saarinen jatkaa niin ikään kevääseen 2014 KalPassa, ja vasta 17-vuotias lupaus Ikonen allekirjoitti kevääseen 2015 asti ylettyvän kontrahdin.