Viime kevään maailmanmestari Leo Komarov kunnostautui maalinteossa, kun hänen seuransa Moskovan Dynamo voitti KHL:n vierasottelussa Novosibirskissä Sibirin 2-1. Timofei Shiskanov maalasi Sibirin avauserässä johtoon, mutta Komarov tasoitti toisessa erässä Sergei Soinin syötöstä. Alexei Kudashovin maali toisen erän lopulla jäi ottelun voittomaaliksi.

Toinen 2011 maailmanmestari Teemu Lassila torjui Metallurg Novokuznetskin maalilla 4-1 -kotivoiton Kari Jalosen valmentamasta Nizhny-Novgorodin Torpedosta. Anton Lasarev teki Novokuznetskin kolme ensimmäistä maalia ja Robert Nilssonin kavennusmaalin jälkeen Randy Robitaille maalasi tyhjiin.

Novokuznetsk on itäisessä konferenssissa kahdeksantena ja Torpedo puolestaan lännessä neljäntenä. Komarovin OHK Dynamo majailee läntisen lohkon toisena.