Pekka Rautakallion valmentama Riian Dinamo neuvottelee HIFK-vahti Juuso Riksmanin kanssa sopimuksesta.

Life Sportsin mukaan KHL:n pahimpiin alisuorittajiin lukeutuva Dinamo hakee vahvistusta erityisesti maalivahtiosastolle ja viime kaudella Suomen mestaruuden torjunut Riksman olisi ykkösvaihtoehto.

HIFK tuskin haluaa luopua kultakimpaleestaan, sillä ilman Riksmania mestaruuden uusimisen voisi unohtaa. Riksman valittiin viime kauden päätteeksi liigan parhaaksi maalivahdiksi. Urpo Ylösen nimeä kantava pokaali oli Riksmanille kolmas. Riksmanin torjuntaprosentti runkosarjassa oli 92,80 ja pudotuspeleissä 94,18, mikä oikeutti SM-liigan All Stars -kentällisen maalivahdin paikalle.

Life Sportsin mukaan Riksmanin neuvotteluja helpottaa keväällä 2012 päättyvä HIFK-kontrahti. HIFK:lla olisi hyvä mahdollisuus rahastaa Riksmanilla, mutta haluaako HIFK käydä kauppaa mestaruuden avainpelaajalla?

//