KHL-jääkiekkoliigan sikailijajoukkue Vitjaz Tshehov sortui hölmöilyyn jälleen sunnuntain kierroksella Minskin Dynamoa vastaan. Vitjazin pelaajat vimmastuivat kolmannen erän viime hetkillä, kun Dynamon Jaroslav Obsut oli tehnyt kotijoukkueelle 3-2-voittomaalin.

Vitjazin Kip Brennan, Nik Tarnaski ja Alexander Sazonov yrittivät järjestää joukkotappelua, mutta Minskin pelaajat eivät lähteneet mukaan tanssiin. Kaikki kolme saivat 2+5+20 minuutin rangaistukset. Myös Vitjazin Mihail Anisin ja Artemi Panarin saivat ottelurangaistukset.

Vitjazille tuomittiin päätöserässä kaikkiaan 164 rangaistusminuuttia.

Kotijoukkue Dynamon fanit puolestaan provosoivat Vitjaz-pelaajia vaihtoaition takaa ja heittivät roinaa vieraiden vaihtoaitioon. Vitjazin päävalmentaja Andrei Nazarov tuohtui tästä tulisesti ja yritti lyödä vaihtoaition takana olleita Dynamo-faneja mailalla.

Videon erikoisesta tilanteesta voit katsoa Sovietski Sportin nettisivuilla: http://www.sovsport.ru/news/text-item/490972

Dynamo Minskin paidassa suomalaisista pelaavat Jere Karalahti ja Teemu Laine.