Hämeenlinnan Pallokerho jatkoi SM-liigassa nousujohteisia otteitaan, kun lauantaina TPS kaatoi kotikentällä maalein 3-2 jatkoajalla. Voittonsa myötä HPK kasvatti eroaan tyvipään SaiPaan ja Ilvekseen.

Avauserässä joukkueet nyhräsivät ilman maaleja, mutta toisen erän alkuun onnistui ensin HPK:n Marko Luomala ja heti perään TPS:n Markus Palmroth. Tuukka Pulliainen vei vielä toisessa erässä HPK:n johtoon, mutta päätöserässä Tomas Plihal toi vieraat tasoihin.

Jatkoajalla HPK:n sankariksi nousi puolustaja Mathias Porseland, joka laukoi voittomaalin Arsi Piispasen ja Teemu Rautiaisen esityöstä.

Porseland palkittiin kolmella IS-tähdellä. Kaksi tähteä sai Plihal ja yhden tähden TPS-vahti Marek Schwartz.

HPK – TPS 3-2(0-0, 2-1, 0-1, 1-0) ja.

23.11 1-0 Marko Luomala (Jukka Laamanen, Mathias Porseland) YV2
25.33 1-1 Markus Palmroth (Marko Anttila, Michal Birner) YV
33.10 2-1 Tuukka Pulliainen (Janne Laakkonen, Janne Laamanen)
48.28 2-2 Tomas Plihal (Tuomas Suominen, Michal Birner)
61.37 3-2 Mathias Porseland (Arsi Piispanen, Teemu Rautiainen).