Anaheim Ducksin miehistöön saatiin tällä viikolla entistä enemmän suomalaisväriä, kun Niklas Hagman liittyi joukkueen vahvuuteen. Hagman kaupattiin Anaheimiin Calgary Flamesin miehistöstä. Ennestään Ducksin paidassa pelaavat suomalaisista Teemu Selänne, Saku Koivu ja Toni Lydman.

Hagman odottaa innolla ensiesiintymistään Anaheimin paidassa. Sitä ennen on kuitenkin saatava työlupa-asiat kuntoon.

– Olen todella onnellinen, että olen täällä Anaheimissa. Tarvitsen uuden tuoreen startin uralleni ja tämä on siihen hyvä tilaisuus. Toivottavasti saan työluvan nopeasti kuntoon, Hagman hehkuttaa The Orange County Register -lehden verkkosivuilla.

Anaheim-luotsi Randy Carlyle odottaa Hagmanilta maaleja.

– Maalit ovat sitä, mitä me häneltä odotamme. Mielestäni se on myös hänellä ominaista ja onhan hän onnistunut usealla kaudella liigassa. Nyt me janoamme enemmän onnistumisia ja toivottavasti juuri Hagman voi tuoda muutoksen maalinteko-ongelmiimme, Carlyle toteaa.