Viime kevään MM-kisoissa loistaneet Mikael Granlund ja Jarkko Immonen muodostavat harjoitusten perusteella Leijonien ykkösketjun torstaina Karjala-turnauksen avaavassa Venäjä-ottelussa. Ketjun täydentää Janne Pesonen, kuten MM-kisoissakin. Ykkösviisikon pakkiparin muodostavat Janne Niskala ja Sami Vatanen.

Suomen kakkoskentässä hyökkäävät Mika Pyörälä, Petri Kontiola sekä Juhamatti Aaltonen ja pakkiparin muodostavat Ville Lajunen ja Jyrki Välivaara. Kolmoskentän hyökkääjät ovat Ville Peltonen, Petteri Wirtanen sekä Antti Pihlström ja puolustuksesta kolmosessa vastaavat Ossi Väänänen ja Pasi Puistola.

Nelosketjussa hyökkäävät Jonas Enlund, Matti Kuparinen ja Jesse Joensuu. Nelosen pakkiparissa pelaavat Topi Jaakola ja Lasse Kukkonen. Leo Komarov on ylimääräinen hyökkääjä.

Suomen maalilla Venäjä-ottelussa torjunee Karri Rämö. Niko Hovinen aloittanee luukkuvahtina.

//