Espoon Blues on solminut loppukauden kattavan sopimuksen puolustaja Dale Clarken kanssa. 33-vuotias Clarke on espoolaisille tuttu pelaaja aikaisemmilta Blues-kausiltaan. Clarke pelasi viime kaudelle Ruotsin Elitserienissä Brynäsin joukkueessa, tehden 18 pistettä. Clarke on esiintynyt SM-liigassa viidellä eri kaudella 228 ottelussa edustaen Tapparaa, Bluesia ja HIFK:ta.

– Dale Clarken paluu Espooseen on hieno juttu ja uskomme hänen pystyvän auttamaan joukkuettamme vahvuuksien kautta. Clarke on valmennukselle tuttu pelaaja ja tiedämme tarkkaan minkälaisen pelaajan saamme, kertoo urheilutoimenjohtaja Janne Vuorinen.

Blues kartoittaa edelleen pelaajamarkkinoita ja pitää vahvasti kiinni tavoitteistaan kuluvan kauden osalta.

– Lajusen siirrosta saatu taloudellinen kompensaatio antaa meille vielä mahdollisuuden vahvistaa joukkuettamme. Mietimme koko ajan ratkaisuita millä voisimme vahvistaa joukkuetta kevään koitoksia silmällä pitäen, sanoo Vuorinen.

Clarke saapuu Suomeen tänään perjantaina ja on mukana lauantain ottelussa Kalpaa vastaan mikäli kaikki peliluvat saadaan kuntoon.