Minnesota Wildin hyvä alkukausi sai jatkoa NHL-jumbon hallissa tiistaina. Kahden maalin takaa noussut Minnesota kukisti Columbus Blue Jacketsin 4-2 ja vakiinnutti asemaansa Luoteisen divisioonan kärkipaikalla. Voitto oli Wildille toinen peräkkäinen ja seitsemäs viimeisessä yhdeksässä ottelussa.

Kaukalon ykköstähdeksi valittu Niklas Bäckström torjui Minnesotan tolppien välissä peräti 43 laukausta. Hän antautui avauserässä kahdesti, mutta laittoi sitten luukut kiinni. Bäckström pysäytti päätöserässä kaikki 17 kiekkoa Wildin painuttua voittoon.

Minnesotan Mikko Koivu pelasi 22 minuuttia, mutta jäi ilman pistemerkintöjä. Koivu ketjun laidoilla luistelivat David Setoguchi ja Dany Heatley.

Minnesota koki kamppailussa myös menetyksen, kun Marek Zidlicky jätti kaukalon jo ennen avauserän puoliväliä jouduttuaan Columbuksen Derek Dorsettin kovan takauksen kohteeksi. Wildin Warren Peters kävi saman tien Dorsettin kimppuun, mutta jäi tappelussa hopealle.

Columbus-ottelu päätti Minnesotan viiden kamppailun mittaisen vieraskiertueen. Wild aloittaa kuuden peräkkäisen kotipelin sarjan torstaina, kun Colorado saapuu vieraaksi.

COLUMBUS – MINNESOTA 2-4 (2-0,0-2,0-2)
MIN: Niklas Bäckström 45/43
Mikko Koivu, Minnesota 0+0, +1, 0, 1, 22:01

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.