NHL-seura Winnipeg Jetsin harjoitusleirillä tryout-pestillä olevalla Janne Pesosella oli viimeinen näytön paikka perjantaina. Pesonen pelasi Jetsin riveissä 17 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä Winnipegin hävittyä kotihallissaan Nashville Predatorsille rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 2-3.

Pesosen ketjukavereina olivat tällä kertaa nuori venäläinen Alexander Burmistrov ja duunariosaston Chris Thorburn. Pesosen kohtalosta NHL-sopimuksen suhteen ei ole vielä tietoa, mutta ratkaisu tehdään lähipäivinä.

Nashville menetti kamppailussa kahdesti maalin johtoasemansa, mutta voitti lopulta Cal O´Reillyn rankkarilla. 25-vuotispäiviään viettänyt O´Reilly vastasi myös kamppailun ensimmäisestä maalista. Predatorsin toisen osuman iski David Legwand.

Pekka Rinne toimi Nashvillen luukkuvahtina. Puolustaja Teemu Laakso ei ollut Predatorsin kokoonpanossa. Nashville päättää harjoituskauden lauantaina kotihallissaan Carolinaa vastaan.