Jokerit vankisti asemiaan SM-liigan nelospaikalla voitettuaan sarjakakkosen Pelicansin Lahdessa 2-0. Jokerit onnistui hyvin puolustus- ja maalivahtipelissään ja pystyi yllättämään Pelicansin hyvin torjuneen maailmanmestarimaalivahdin Niko Hovisen.

– Työteliäs joukkue on taidon lisäksi se, mitä tässä on lähdetty syksyllä hakemaan. Että olemme työteliäs joukkue ja että pelaajamme ovat joukkuepelaajia. Sitä he tänään olivat, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Erkka Westerlund seuran verkkosivuilla.

Jokerit pysäytti Pelicansin liikkuvuuden tehokkaasti.

– Nyt kun ollaan nuoremmalla joukkueella liikkeellä, niin vielä enemmän pitää ehkä ammentaa siltä puolelta, että olemme entistäkin tiiviimpiä joukkueena ja yritämme enemmän. Ei ollut tietoakaan siitä liikkuvasta ja itsevarmasta Pelicansista, ja varmaan aika paljon meidän takiamme, Westerlund jatkoi.