Mika Pyörälän ja Toni Koiviston Frölunda nappasi täydet kolme pistettä Ruotsin Elitserienin torstain kierroksella, kun Brynäs kaatui komeasti maalein 5-1. Kummatkin suomalaiset jäivät kuitenkin ilman tehopisteitä. Magnus Kahnberg sen sijaan latoi tehot 2+1.

Myös Tomi Kallion ja Ilkka Heikkisen edustamalla nousijajoukkue Växjöllä oli syytä riemuun, kun Luulaja kaatui kotona maalein 3-2. Kallio merkkautti yhden syöttöpisteen ottelussa ja kohenteli asemiaan Elitserienin pistepörssin kärkitiloilla. Luulajan paidassa suomalaisista pelasivat Ville Viitaluoma, Joonas Vihko ja Topi Jaakola.

Jukka Voutilaisen edustama HV71 voitti niin ikään torstain kierroksella. HV71 päihitti niukasti Djurgårdenin maalein 3-2. Voutilainen laukoi joukkueensa toisen maalin ja Jesse Joensuu puolestaan teki esityön Jason Krogin avausmaaliin.

Fredrik Norrena torjui rankkarikisassa 3-2-voiton Modosta. Linköpingin ratkaisun voittomaalikisassa iski Jan Hlavac.

Myös Hannes Hyvösen Färjestad haki voiton vasta voittomaalikisan jälkeen sarjakärki Skellefteån vieraana. Hyvönen sai 3-2-voitossa yhden syöttöpisteen, mutta Skellefteån Hannu Pikkarainen ja Joel Mustonen jäivät ilman tehomerkintöjä.

Ilkka Pikkaraisen ja Antti Halosen syöttöpisteet olivat sen sijaan laiha lohtu, kun Timrå hävisi kotihallissaan niin ikään voittomaalikisassa Tukholman AIK:lle 3-4. Timrån ykköskentässä pelannut Timo Pärssinen ei saalistanut tehopisteitä.

Elitserien torstaina:

Djurgården – HV71 2-3
Frölunda – Brynäs 5-1
Växjö – Luulaja 3-2
Linköping – Modo 3-2 vl.
Skellefteå – Färjestad 2-3 vl.
Timrå – AIK 3-4 vl.