Pelicansin liito jatkui tiistaina Tampereella, missä kesy Ilves taipui Lahden ”petolinnuille” 2-5. Pelicans oli selvästi parempi joukkue ja lukemat mairittelivat Ilvestä. Päätöserässä Ilves pääsi tekemään kaksi maalia Pelicansin löysäillessä.

Pelicans siirtyi ensimmmäisessä erässä 2-0 -johtoon Aaron Brocklehurstin ja Max Wärnin maaleilla. Ilves pystyi kyllä hyökkäämään, mutta hyökkäykset olivat armottoman mielikuvituksettomia. Pelicansilla sitä vastoin kulki ja toisessa erässä Arttu Luttinen ja Max Wärn maalasivat lahtelaiset 4-0 -johtoon. Wärnin laukaus meni sisään Ilveksen Mark Leen kautta.

Kolmannessa erässä Aaron Brocklehurst laukoi kiekon Arto Tukion kautta maaliin ja Pelicans johti jo 5-0. IlveksenVille Koistinen teki lopussa kaksi maalia, mutta osumiaan hän ei jaksanut juuri juhlia.

Kolme IS-tähteä sai Wärn, kaksi tähteä Brocklehurst ja yhden tähden Ryan Lasch, joka syötti kaksi maalia.

Voittonsa myötä Pelicans nousi sarjan kärkeen. Ilves rypee taulukossa toiseksi viimeisenä.

Ilves – Pelicans 2-5 (0-2,0-4,2-1)

3.41 0-1 Aaron Brocklehurst (Ryan Lasch, Markus Seikola) yv
9.29 0-2 Max Wärn (Pekka Jormakka, Justin Hodgman)
21.41 0-3 Arttu Luttinen (Ryan Lasch, Tero Koskiranta) yv
39.14 0-4 Max Wärn (Justin Hodgman, Pekka Jormakka)
45.08 0-5 Aaron Brocklehurst (Max Wärn, Justin Hodgman)
47.53 1-5 Ville Koistinen (Antti Kangasniemi)
58.43 2-5 Ville Koistinen

Maalivahdit
Ilves: Vesa Toskala 4+9+7=20
Pelicans: Niko Hovinen 13+11+8=32

Yleisöä 4524