Sport hankki TPS-kasvatin

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Sport on tehnyt kauden loppuun asti kestävän sopimuksen TPS:n kasvatin, keskushyökkääjä Lassi Kokkalan kanssa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä selittää hankintaa akuutilla tarpeella.

– Alkuperäisen suunnitelmamme mukaan olisimme palanneet hyökkääjätilanteeseen vasta myöhemmin, kun lainapelaajien lopullinen kohtalo on selvillä. Hyökkääjätilanteemme kuitenkin kärjistyi ja meillä on 11 pelikunnossa olevaa, kun pitkäaikaisia loukkaantumisia on juuri nyt useampi, osa yli kuukauden toipumisajalla,  Jämsä sanoo seuran tiedotteessa.

– Päätimme reagoida kun löytyi hinta-laatu suhteeltaan meille sopiva pelaaja. Saimme taitavan sentterin loppukauden kestävällä sopimuksella. Lassi Kokkala on harjoitellut syksyn Turun seudulta kotoisin olevien NHL- pelaajien kanssa ja on kunnossa.

//

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!