Anaheimin joukkue pelaa tiistaina Jokereita vastaan näytösottelun. Anaheim ei ole tärkeiltä osiltaan muuttunut viime kaudesta. Toki pientä hienosäätöä on tehty.

Tulopuolella ovat mm. viime kaudella Edmontonia edustaneet hyökkääjä Andrew Cogliano ja puolustaja Kurtis Foster. Lähtijöitä ovat mm. uransa lopettanut Todd Marchant, Jarkko Ruutu sekä takalinjojen Andy Sutton ja Andreas Lilja.

Teemu Selänne uskoo, että Cogliano pystyy auttamaan joukkuetta kolmossentterin roolissa.

”Meillä on syvyyttä vähän enemmän”

– Ehkä viime kaudella siinä lopussa varsinkin pleijareissa oli pieni puute meidän kolmoskentässä, että ei saatu sieltä tarpeeksi tehoja. Uskon, että Cogliano tulee auttamaan sitä osastoa paljon, Selänne pohdiskeli.

Selänne luottaa muutenkin Anaheimin iskukykyyn.

– Muutenkin luulen, että meillä on syvyyttä vähän enemmän. Nuoret jätkät on nostanut tasoaan viime vuodesta ja kaikki pystyy pikkaisen parempaan. Varmasti kaikille jäi vähän sellaista nälkää viime vuodesta. Tänä vuonna pitää pystyä vielä parempaan. Odotukset on kovat.

//