Doug Sheddenin valmentama sveitsiläisseura EV Zug ylsi maanantaina suorastaan sensaatiomaiseen voittoon kaadettuaan harjoitusottelussa NHL-seura New York Rangersin tylyin lukemin 8-4. Ottelun hahmoihin lukeutui Zugin Esa Pirnes, joka tykitti kaksi maalia. Pirnes teki ottelun avausmaalin sekä 6-4 -maalin, jonka jälkeen Rangers putosi kyydistä. Jussi Markkanen torjui Zugin maalilla.

Rangersin pelaajista Artem Anisimov keräsi tehopisteet 1+1. Muut Rangersin maalit viimeistelivät Ryan Callahan, Mike Rupp ja Ruslan Fedotenko. Rangers ei ollut ehtinyt juuri valmistautua otteluun pitkän lentomatkan jälkeen ja joukkueen peli olikin melko sekaisin. Zugilla oli myös etua paremmasta pelituntumasta, koska Sveitsin liigan kausi on ollut käynnissä jo kolme viikkoa.

New York Rangers avaa NHL-kautensa perjantaina Tukholmassa, missä se kohtaa Los Angeles Kingsin. Lauantaina Rangers pelaa Tukholmassa Anaheim Ducksia vastaan.