Hannes Hyvönen viimeisteli Färjestadin ainoan osuman 1-5-tappioon päättyneessä kotiottelussa HV71:sta vastaan lauantaina. HV71:n suomalaisista pisteille pääsivät sekä Mikko Luoma että Jukka Voutilainen, jotka kumpainenkin merkkauttivat yhden syöttöpisteen.

Luulaja puolestaan peittosi Skellefteån maalein 2-0. Joonas Vihko ja Ville Viitaluoma pohjustivat Johan Harjun 1-0-osuman. Luulajan toisen maalin viimeisteli Mattias Persson. Skellefteån kolmoskentässä pelasivat Hannu Pikkarainen ja Joel Mustonen.

Tomi Kallion ja Ilkka Heikkisen edustama Växjö taipui jatkoajalla Fredrik Norrenan Linköpingille maalein 2-1. Heikkinen viimeisteli Växjön ainokaisen Kallion esityöstä. Norrena puolestaan sai maalivahdille harvinaisen syöttöpisteen Jan Hlavacin voittomaaliin.

Timo Pärssisen, Antti Halosen ja Ilkka Pikkaraisen Timrå päihitti Mika Pyörälän Frölundan maalein 3-1. Pikkarainen maalasi Timrålle kertaalleen ja Pyörälä puolestaan viimeisteli vieraiden ainokaisen.

Elitserien illan muissa oteluissa Brynäs löi vieraskentällä Tukholman AIK:n maalein 4-0 ja Djurgården löi MoDon maalein 2-1 jatkoajalla.

Elitserien lauantaina:

AIK – Brynäs 0-4
Färjestad – HV71 1-5
Linköping – Växjö 2-1
Luulaja – Skellefteå 2-0
MoDo – Djurgården 1-2
Timrå – Frölunda 3-1