Skellefteån suomalaispelaajat Joel Mustonen ja Hannu Pikkarainen olivat huippuiskussa, kun joukkue peittosi torstaina Ruotsin Elitserienissä Modon maalein 4-3. Mustonen paukautti kaksi täysosumaa ja Pikkarainen yhden.

Hannes Hyvösen edustama Färjestad teki edes pienoisen ryhtiliikkeen lyömällä torstaina Timo Pärssisen Timrån maalein 2-1. Hyvönen ei tosin pelannut ottelussa pelikieltonsa vuoksi. Sekä Pärssinen että Hannu Pikkarainen ja Antti Halonen jäivät ilman tehomerkintöjä.

Mikko Luoman ja Jukka Vuotilaisen HV71 puolestaan peittosi jatkoajalla Frölundan maalein 4-3. Luoma saalisti yhden syöttöpisteen, mutta Voutilainen sekä Frölundan Mika Pyörälä ja Toni Koivisto jäivät ilman pisteitä.

Illan neljännessä taistossa Brynäs löi Luulajan voittomaalikisan jälkeen maalein 6-5. Luulajan Topi Jaakola saalisti kaksi syöttöpistettä. Ville Viitaluoma ja Joonas Vihko jäivät ilman pisteitä.

Skellefteå jatkaa voittonsa myötä sarjakärjessä ennen Frölunda ja HV71:sta. Jumbotilalla majailee Timrå edellään Färjestad.

Elitserien torstaina:

HV71 – Frölunda 4-3 ja.
Skellefteå – Modo 4-3
Timrå – Färjestad 1-2
Luulaja – Brynäs