Kiekkofaneille tarjoillaan helmikuussa makeaa mahan täydeltä, kun HIFK:n ja Jokereiden jälkeen stadionin jäällä kohtaavat hallitseva maailmanmestari Suomi ja aina vaarallinen Venäjä. Euro Hockey Touriin kuuluva LG Hockey Gamesin avausottelu tuo Leijonat ulkojäille vuosikymmenten tauon jälkeen.

– A-maajoukkueen näkökulmasta stadionottelu osuu mitä loistavimpaan saumaan. MM-kotikisoihin huipentuva kausi saa näin arvoisensa merkkipaalun keskelle parhainta talvea, Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola iloitsee.

Kummola myös painottaa tulevien ulkoilmaotteluiden merkitystä koko Suomi-kiekolle.

– Stadionotteluiden toteutuminen on koko suomalaisen jääkiekkoilun ja kiekkokulttuurin kannalta loistava asia. Ne tarjoavat hienoja elämyksiä niin nuorille kuin vanhemmille katsojille, Kummola sanoo.