Siperialaisseura Sibirin Jori Lehterä pääsi tuulettelemaan maukasta KHL-voittoa (ja voittomaalia), kun mies pisti jatkoajalla kiekon Jonas Enlundin maukkaasta syötöstä Jere Karalahden ja Teemu Laineen Minskin Dynamon verkkoon. Lehterä on tehtaillut jo tällä kaudella tehot 4+6. Enlund ei ole jäänyt pekkaa pahemmaksi vaan latonut myöskin mojovat 4+5 tehot.

Karri Rämön ja Anssi Salmelan joukkue Avangard taivutti kotonaan Salavatin lukemin 4-2. Salmela merkautti tililleen yhden jäähyn toisessa erässä ja huhki joukkueensa puolustuksessa yli 20 minuuttia. Rämö pelasi maalinsuulla, mutta joutui antautumaan kaksi kertaa torjuen 21 kertaa.

Tseljabinskin Traktor pieksi puolestaan Lasse Kukkosen ja Juhamatti Aaltosen Metallurgin kotonaan 5-1. Hannu Jortikan valmentama Amur puolestaan otti maukkaan voiton Moskovan TSKA:sta vasta voittomaalikilpilun jälkeen. Teemu Lassilan Novokuznetsovin Metallurg joutui puolestaan taipumaan vieraissa Leville tyrnävin 4-0 lukemin. Lassila ennätti kiekon tielle 19 kertaa.