SM-liigan kaikkien aikojen pistepörssin ykkösmies Janne Ojanen liittyy Tapparan liigamiehistön valmennustiimiin. Keväällä 2010 pelaajauransa 799 runkosarjatehopistettä tilillään lopettanut Ojanen toimi kirvesrintojen kapteenina uransa viimeiset 10 vuotta.

Pelaajapuolella Tapparan miehistöön liittyvät puolustaja Tommi Kovanen, 36, ja laitahyökkääjä Olli Palola, 23. Palolan sopimus kattaa koko loppukauden, Kovasen sopimus on ainakin aluksi voimassa marraskuun maaottelutaukoon saakka.

Tommi Kovanen on yli 400 SM-liigaottelua pelannut kiekollinen puolustaja, joka on edustanut liigassa aiemmin Pelicansia, JYPiä, Lukkoa, Jokereita ja HIFK:ta. Viime kaudella hänet nähtiin kummankin helsinkiläisseuran paidassa. Kausi päättyi mestaruuteen IFK:n riveissä. Kovanen ei alkukaudella ole pelannut missään.

Olli Palola on pelannut neljä edellistä kautta Rauman Lukossa. Viime kaudella hän teki SM-liigassa kaksi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä. Tällä kaudella Palola ei ole ollut Lukon pelaavassa kokoonpanossa. Sen sijaan hän ehti alkukaudella pelata kolme ottelua Mestistä Vaasan Sportissa.

Tapparan hyökkäyksessä odotettua pienempään rooliin tällä kaudella jäänyt Antti Kangasniemi vaihtaa Hakametsässä pukukoppikäytävän toiseen päähän eli edustaa loppukauden ajan Ilvestä.

//