Hannu Jortikan Amur Habarovsk jatkoi vahvaa lentoaan maanantaina. Habarovsk voitti kotonaan Moskovan Spartakin 6-1.

Voittajajoukkueen suomalaispuolustaja Mikko Mäenpää saalisti yhden syöttöpisteen. Jortikka kertoi voittoreseptinsä medialle.

– Ensimmäinen erä oli tasainen. Spartak onnistui ylivoimalla, mutta meillä oli runsaasti maalipaikkoja. Erätauolla kerroin pelaajille, että meidän on jatkettava intohimoisesti työtä, mutta pidettävä peli tasapainossa. Ei voida hyökätä suin päin ja samalla unohtaa puolustaa. Nyt meillä on muutama päivä aikaa huilata ja perjantaina saamme uuden mahdollisuuden voittaa kolme pistettä, Jortikka sanoo Amurin verkkosivuilla.

Habarovsk siirtyi itäisen konferenssin kärkeen 23 pisteellä. Ak Bars Kazan on 22 pisteellä kakkosena yhden matsin vähemmän pelanneena.

//