Oklahoma City Baronsin Teemu Hartikainen on päässyt maaliputkeen AHL:ssa. Loppunumerot tyhjiin viimeistellyt Hartikainen keräsi perjantaina tehot 1+1, kun Oklahoma City löi Grand Rapids Griffinsin kotonaan 4-1.

Lauantaina Hartikainen käynnisti Oklahoma Cityn kirin, kun Barons nousi samaa vastustajaa vastaan 0-2 -tilanteesta tasoihin. Oklahoma City hävisi kuitenkin lopulta yhdeksän kierroksen pituiseksi venyneen rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 2-3. Hartikainen epäonnistui omassa rankkarissaan.

Hartikaisen saldo kauden kuudesta ottelusta on nyt 3+2=5. KalPa-kasvatin joukkuekaveri Antti Tyrväinen on päässyt pelaamaan neljässä kamppailussa ja kerännyt pistesaldokseen 0+1. Tyrväisen plusmiinuslukema +4 on jaetusti Oklahoma Cityn paras.

Milwaukee Admiralsin maalivahti Atte Engren otti voiton kauden ensiesiintymisessään. Engren torjui 24 laukausta, kun Milwaukee kukisti Abbotsford Heatin vieraissa 3-1. Admiralsin Juuso Puustinen ja Jani Lajunen jäivät ilman pistemerkintöjä.

Abbotsfordin Joni Ortio toimi luukkuvahtina. Ortio ei ole päässyt pelaamaan vielä yhdessäkään ottelussa. Lauantain kierroksella vaihtoaitiosta pelitapahtumia seurasi myös Toronto Marliesin Jussi Rynnäs.

Voiton nappasi AHL-kauden ensiesiintymisessään myös Worcester Sharksin Harri Säteri. Hän torjui 25 laukausta, kun Worcester löi Manchester Monarchsin kotonaan 4-2.

Bridgeport Sound Tigersin Mikko Koskinen piti kauden ensiesiintymisessään maalinsa puhtaana, mutta poistui silti kaukalosta hävinneen joukkueen maalivahtina. Koskinen tuli toisen erän jälkipuoliskolla tolppien väliin tappiotilanteessa 1-4. Hän torjui kaikki 19 laukausta, mutta Bridgeport taipui St. John´s IceCapsin hallissa 3-4.

Syracuse Crunchin Iiro Tarkki oli tositoimessa joukkueensa 2-3 -jatkoaikatappiossa Lake Erie Monstersille. Tarkki torjui kauden toisessa ottelussaan 31 laukausta.