Tapparan päävalmentajaksi siirtynyt Risto Dufva on aloittanut jo entisistä seuroistaan tutun filosifoinnin myös kirvesrintojen paidassa. Mies kertoo seuran verkkosivuilla, että nyt valmennuksen kaikki palaset on Tapparassa kohdillaan.

Tuoreimpana lisäyksenä Tapparan valmennukseen liittyi seuraikoni Janne Ojanen.

– Meillä on nyt valmennuksessa palaset kohdillaan ja on osaamista monelta osa-alueelta. Tunsin toki Jannen entuudestaan, mutta nyt käytännön yhteistyössä saamme hioa koko valmennustiimin kesken osaamisemme joukkueen parhaan edun mukaiseksi, Dufva toteaa Tapparan verkkosivuilla.

– Jääkiekko on peli, jossa kaikki tekeminen lähtee yhteishengestä ja hyvästä yhdessä tekemisen ilmapiiristä. Taidokkaat yksilöt tuovat tähän soppaan omat mausteensa mutta heidän varaan ei peliä voida rakentaa. Ainekset ja työkalut on omissa käsissämme. Koetamme valmennustiimissä luoda tähän parhaan mahdollisen reseptin, joilla peli ja erä kerrallaan edetään voittoihin, Dufva jatkaa.