Valmentajaa vaihtanut Metallurg Magnitogorsk päätti tappioputkensa KHL-liigassa voitettuaan Kari Jalosen valmentaman Nizhny-Novgorodin Torpedon 3-0. Maailmanmestari Juhamatti Aaltonen syötti Tomas Rolinekin tekemän ottelun avausmaalin ja teki itse toisen maalin kolmannessa erässä. Lopussa Magnitogorskille osui vielä Anton But.

Moskovan Dynamo jatkaa läntisen konferenssin kärjessä voitettuaan Hanti-Mantjiskissa Jugran 4-0. Janne Jalasvaara syötti Konstantin Volkovin tekemän avausmaalin ja muut Dynamon maalit viimeistelivät Grigori Shafigulin, Konstantin Gorovikov ja Stanley Cup-voittaja Vjatsheslav Kozlov.

Jori Lehterän tehot 1+2 ja Jonas Enlundin maali eivät riittäneet Sibir Novosibirskille, joka hävisi kotiottelunsa Moskovan Spartakille 3-4. Novokuznetskin Teemu Lassila torjui nollapelin 1-0 -voitossa puolustavasta mestarista Salavat Julajev Ufasta.