Stanley Cup -mestaruutta puolustava Boston Bruins taipui keskiviikkona NHL:n harjoitusottelukauden avausottelussaan Ottawa Senatorsin hallissa 1-2. Koko kamppailun pelannut Tuukka Rask torjui Bostonin tolppien välissä 34 laukausta, mutta sai tappion tililleen Ottawan ruotsalaistulokas Mika Zibanejadin ratkaistua jatkoajalla. Rask valittiin Bostonin häviöstä huolimatta ottelun ykköstähdeksi.

Anaheim Ducksin organisaatioon kesällä siirtynyt maalivahti Iiro Tarkki joutui antautumaan neljä kertaa ensimmäisessä NHL:n harjoitusottelussaan keskiviikkona. Tarkki pelasi kamppailun jälkimmäisen puoliskon, kun Anaheim jäi kotihallissaan San Jose Sharksin jalkoihin lukemin 1-6.

Tarkki oli ainoa suomalainen Anaheimin kokoonpanossa eli Teemu Selänne, Saku Koivu ja Toni Lydman viettivät vapaailtaa.

Phoenix Coyotes ja Los Angeles Kings jakoivat voitot kahdessa kohtaamisessa. Coyotes kukisti Kingsin Los Angelesissa käydyssä kamppailussa rankkarikisan päätteeksi 2-1. Phoenixissa pelattu ottelu päättyi Kingsin 3-2 -voittoon.

Phoenixin suomalaisista Petteri Nokelainen oli mukana voittoisassa ryhmässä. Lauri Korpikoski syötti Coyotesin ensimmäisen maalin kotiyleisön edessä pelatussa tappio-ottelussa.