Tampereen Tapparan kokenut puolustaja Tuukka Mäntylä ymmärtää joukkueen fanien viime aikaisen käytöksen. Edellisessä ottelussa Jokereita vastaan fanit vaativat kovaäänisesti valmentaja Sami Hirvosen eroamista. Myös seurajohdon eron puolesta Tappara-kannattajat ovat tehneet nettiadressin.

Tapparan kausi on alkanut surkeasti. Takana on neljä tappiota, joista kaksi viimeisintä HIFK:ta ja Jokereita vastaan murskalukemin.

– Sehän on ihan ymmärrettävää, kun omalla joukkueella ei peli toimi. Se kuuluu asiaan. Eihän sitä mikään tosifani olisi edes, jos ei oman joukkueen tekemiseen reagoisi mitenkään. Mielestäni se on myös ihan hyvä asia ja ymmärrettävää, Mäntylä kommentoi SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa.

– Tottakai tämä tilanne myös heitä turhauttaa. Jos itsekin katsoisin pelejä, niin voittoja sitä tulisi katsomaan. Ei kukaan halua tulla halliin katsomaan rämpimistä, varsinkin kun ei ole edes pystytty taistelemaan voitoista, Mäntylä jatkaa.

SuomiKiekko.com julkaisee sunnuntaina Mäntylän laajemman haastattelun. Tarkkaile siis sivustoa.
//